Hyppää pääsisältöön

KILPAILUTOIMISTO JA NUMEROIDEN HAKU

Kilpailutoimisto sekä varustesäilytys sijaitsevat tapahtuma-alueella Namika Areenalla sisätiloissa  (Pilkekuja 10, 00660Helsinki).

Kilpailutoimistosta voit hakea juoksunumerosi pe 29. - la 30.8.2024  klo 9-20 välisenä aikana.

AJANOTTO

Ajanotto tapahtuu ajanottosovelluksella. Kiinnitäthän numerolappusi juoksuasusi etupuolelle ja pidät sen näkyvillä koko kisan ajan, etenkin maaliin saapuessasi.
Aivan pienimpien lasten sarjojen juoksut juostaan ilman ajanottoa.

KESKEYTTÄMINEN

Jos olet keskeyttänyt juoksun, ethän tule numerolapun kanssa maaliportin välittömään läheisyyteen. Sinun ei tarvitse ilmoittaa keskeyttämisestä kenellekään, voit vain ottaa numerolapun pois paidastasi.

ENSIAPU

Meillä on tapahtumassa ensiapuhenkilö kilpailukeskuksessa lähtö- ja maalipaikan läheisyydessä.

PUKUHUONEET, SUIHKUT ja WC:t

Pukuhuoneet ja suihkut löytyvät Namika Areenan sisätiloista

VARUSTESÄILYTYS

Osallistujille on järjestetty ilmainen varustesäilytys Namika Areenan sisätiloissa. Varusteet noudetaan takaisin kilpailunumeroa vastaan, joten pidäthän numerosi tallessa juoksun jälkeen, jos sinulla on varusteita säilytyksessä. Suosittelemme mahdollisuuksien mukaan jättämään varusteesi omaan autoosi tai huoltojoukoillesi.

Varustesäilytys on avoinna tapahtumapäivänä klo 10.00-15.00.

JULKINEN LIIKENNE JA PARKKIPAIKAT

Namika Areenan pihalta ja lähialueelta löytyy jonkin verran parkkipaikkoja, mutta suosittelemme tulemaan paikalle muulla kuin autolla. Paikan päälle pääsee hienosti pyöräillen, kävellen ja julkisilla kulkuvälineillä. Lisätietoa Reittioppaan kautta. (Esimerkiksi bussi 63 pysäkit aivan vieressä)

OSALLISTUMISEN PERUUTUS

Osallistumisen peruutuksista ei tarvitse erikseen ilmoittaa. Emme palauta osallistumismaksuja missään tilanteessa.

MUUTA HUOMIOITAVAA

Päivitämme nettisivuille  ja muualle sosiaaliseenmediaan lisäuutisia tapahtumaan liittyen. Kysymyksiä tapahtumaan liittyen voi esittää myös sähköpostitse osoitteeseen reetta.asikainen@hnmky.fi

ILMOITTAUDU VAPAAEHTOISEKSI

Voit ilmoittautua tapahtumaan vapaaehtoiseksi.
reetta.asikainen@hnmky.fi